Siirry sisältöön
Scroll

Tue, kuuntele, ole läsnä & kannusta.

MIELI

Mikään ei kysy voimaa ja rohkeutta niin kuin oman mielensä kohtaaminen. Se antaa vahvuutta kohdata myös toisen mieli: tukea, kuunnella, olla läsnä ja kannustaa. Vahvempi Mieli on yhteispeliä.

Oletko mukana?

Aktiivisen mielen­terveystyön puolesta

Mielenterveyden ja fyysisen hyvinvoinnin vahvistaminen kuuluvat yhteen. Yhdessä MIELI ry:n kanssa haluamme edistää välittämisen ja yhdessä kehittymisen kulttuuria. Vaikeistakin asioista puhuminen ja liikkuminen ovat tärkeä osa mielen huoltoa.

FAST team ja valitut FAST-tuotteet kantavat vihreää Mielinauhaa, joka muistuttaa tasa-arvoisesta mielenterveystyöstä. Se koskettaa meitä kaikkia ja kuuluu kaikille.

Näytä tukesi ja kanna vihreää Mielinauhaa

Lahjoitamme Mielinauha-kampanjassa lyhentämättömänä 25 000 euroa MIELI ry:lle. Tuotoilla tuetaan kotimaista mielenterveys- ja kriisityötä.

Osallistumalla Mielinauha-kampanjaan tuet jokaisen mahdollisuutta tulla kuulluksi ja saada apua. Lisätietoa kampanjasta: MIELI ry Mielinauha

MIELI Suomen Mielenterveys ry on mielenterveysjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää mielenterveyttä, tarjota kriisiapua ja ennaltaehkäistä mielenterveyden ongelmia.

Käytämme evästeitä parantaaksemme ja personoidaksemme käyttökokemustasi, näyttämällä mainoksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella sekä mittaamalla ja analysoimalla tietoja. Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme hyväksyt, että käytämme evästeitä, jotka on kuvattu Privacy policy: ssä.