Siirry sisältöön

HALOO MIELI, MITÄ KUULUU?

Mieli on meidän vahvin ja tärkein lihaksemme, joka jumppaa yötä päivää ihan oman mielensä mukaan. Mieli aukeaa rehellisyydestä ja motivoituu toiminnasta. Siinä missä lihakset vahvistuvat toistolla, niin mielenkin kestävyyttä voi kehittää kysymällä kuulumisia tai ohjaamalla ajatuksia oikeilla kysymyksillä. Jälkimmäiseen eivät omat voimat aina riitä. Yhdessä MIELI ry:n kanssa haluamme kasvattaa välittämisen ja yhdessä kehittymisen kulttuuria. Yhtäkään mieltä ei ole tehty kestämään yksin. Aloitetaan kysymällä ”Mitä kuuluu?”, sillä mieli ei näy aina ulospäin, mutta sen voi kuulla ja ennen kaikkea sitä voi oppia kuuntelemaan.

Lahjoitamme lyhentämättömänä jokaisesta kampanja-aikana 1.4.-30.6.2022 ostetusta FAST Strawboffee –uutuuspatukasta ja FAST Banoffee –proteiinipirtelöstä 0,10 € Mielinauha-kampanjan kautta MIELI ry:n mielenterveys- ja kriisityöhön.  Sen lisäksi koko FAST tiimimme antaa äänensä Mielelle!

Pidetään huolta siitä, että jokainen Mieli tulee kuulluksi! ”Mitä kuuluu?” on pieni, mutta maailman tärkein kysymys.

MIELINAUHA

Käytämme evästeitä parantaaksemme ja personoidaksemme käyttökokemustasi, näyttämällä mainoksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella sekä mittaamalla ja analysoimalla tietoja. Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme hyväksyt, että käytämme evästeitä, jotka on kuvattu Privacy policy: ssä.