Siirry sisältöön
Scroll

OLEMME MUKANA TUKEMASSA MIELEN HYVINVOINTIA

KYSY JA KUUNTELE

Hyvinvointi on taito, jota voi treenata. Siinä missä lihakset vahvistuvat toistolla, niin mielenkin kestävyyttä voi kehittää. Jälkimmäiseen eivät omat voimat aina riitä. Siksi FAST ja MIELI ry kutsuvat mukaan kasvattamaan välittämisen ja yhdessä kehittymisen kulttuuria. Aloitetaan kysymällä “Mitä kuuluu?”, sillä mieli ei aina näy ulospäin, mutta sen voi kuulla ja ennen kaikkea sitä voi oppia kuuntelemaan.

Lahjoitamme lyhentämättömänä jokaisesta 1.4.-31.7.2021 myydystä FAST ROX Mud Cake -uutuuspatukasta 0,10 € Mielinauha-keräyksen kautta MIELI ry:n mielenterveys- ja kriisityöhön. Sen lisäksi koko FAST-tiimimme lähtee mukaan muokkaamaan treenauskulttuuria kokonaisvaltaisemmaksi. Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Lotta Harala antoi kasvonsa kampanjalle Meeri Koutaniemen kuvaamana ja kertoo oman viestinsä mielen voiman tärkeydestä pian julkaistavassa Hyvän mielen -treeniohjelmassa.

Pysy mukana, ja ennen kaikkea pysy kuulolla. ”Mitä kuuluu?” on pieni, mutta maailman tärkein kysymys.

MIELINAUHA

Käytämme evästeitä parantaaksemme ja personoidaksemme käyttökokemustasi, näyttämällä mainoksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella sekä mittaamalla ja analysoimalla tietoja. Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme hyväksyt, että käytämme evästeitä, jotka on kuvattu Privacy policy: ssä.