Siirry sisältöön

Useimmiten kysytyt kysymykset

Päivitämme kysymykset ja vastaukset -osiota säännölllisesti. Mikäli et löydä etsimääsi, lähetäthän viestin Ota yhteyttä -sivun kautta.

Scroll

Jauheet

FAST-jauheiden pussit voi lajitella muovijätteeseen.

Parasta ennen -päivämäärä on painettu pakkaukseen.

FAST LACTOSE FREE WHEY80, FAST PREWORK ja FAST INTRA ovat stevialla makeutettuja.

Vitargo on erinomainen valinta, jos haluat itse säädellä palautumisjuomasi sisältämää hiilihydraatin määrää.

Lisää Vitargoa pieneen määrään vettä ja sekoita huolellisesti. Lisää tämän jälkeen vettä ja heraproteiinijauhetta, ja sekoita perusteellisesti.

Suosittelemme FAST RECO -palautumisjuomajauhetta. Se sisältää proteiinia ja hiilihydraatteja ihanteellisessa suhteessa voimaharjoittelusta palautumista ja lihaskasvun tukemista varten.

Suosittelemme FAST RECO2 -palautumisjuomajauhetta. Siinä on pitkäkestoisista urheilusuorituksista palautumista ajatellen ihanteellisessa suhteessa hiilihydraatteja ja proteiinia.

Valikoimaamme ei kuulu nykyisin BCAA-jauhetta. Jos kaipaat BCAA:ta sisältävää tuotetta, voit kokeilla FAST BOOM PWO-shottia. Treenin aikana nautittavaksi sopiva FAST INTRA sekä palautumista tukevat FAST WHEY80 ja WHEY+ sisältävät välttämättömiä aminohappoja (EAA), mukaan lukien haaraketjuiset aminohapot (BCAA).

Creapure® on patentoitu tuotenimi puhtaalle kreatiinimonohydraatille, jota valmistaa AlzChem Trostberg GmbH Saksassa.

Creapure® on yleisimmin tutkittu, turvalliseksi ja tehokkaaksi havaittu kreatiinimuoto. Creapure®-ravintolisän ostaja voi olla varma, että käytössä on yksi markkinoiden parhaista ja luotettavimmista tuotteista.
Creapure® on vegaaninen ja valmistettu yksinomaan kemiallisella synteesillä. Siinä ei ole eläin- tai kasviperäisistä tuotteista johdettuja raaka-aineita eikä minkäänlaisia eläimistä tai kasvipohjaisista sivutuotteista peräisin olevia jäämiä.

Creapure®:n tuotanto on IFS FOOD -sertifioitua “Global Food Safety Initiative” -järjestön standardien mukaisesti.

FAST Creatine sisältää ainoastaan Creapure® -kreatiinimonohydraattia.

FAST Creatine (Creapure®), FAST PREWORK ja FAST INTRA -jauheet sopivat vegaaniseen ruokavalioon.

Jos proteiinijauhe tuoksuu ja maistuu normaalilta, voit käyttää tuotetta omalla vastuulla.

WHEY+ sisältää yhdistelmän nopeimmin imeytyviä heraproteiineja: isolaattia ja hydrolysaattia. Siinä on vähemmän laktoosia ja rasvaa kuin Whey80:n sisältämässä heraproteiinikonsentraatissa.

Proteiinin alkuperämaa saattaa vaihdella tuote-erien välillä. Kaikki käyttämämme proteiini tulee Ruotsista, Tanskasta tai Saksasta.

Patukat

FAST-patukoiden kääreet voi lajitella muovijätteeseen.

Parasta ennen -päivämäärä on painettu jokaisen tuotteen pakkaukseen.

Löydät tuotteiden yksityiskohtaiset tiedot, kuten proteiinin määrän tuotesivuilta.

FAST VEG ja FAST FULL patukat eivät sisällä soijaa.

FAST VEG patukat ovat täysin lisäaineettomia.

FAST VEG patukat on makeutettu agavesiirapilla. FAST MAX, NIX ja NAX -patukat on makeutettu luontaisesti sokerilla.

FAST VEG on täysin laktoositon proteiinipatukka, ja se sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

FAST NEW HIGH PROTEIN ja FAST MAX -patukat ovat täysin gluteenittomia ja sopivat myös keliakiaruokavalioon.

FAST ROX, VEG, Banoffee, Roasted Fudge ja Peanut Toffee -patukoiden valmistuksessa ei ole käytetty gluteenia sisältäviä raaka-aineita, mutta samalla tuotantolinjalla on voitu käsitellä myös gluteenia sisältäviä raaka-aineita, joten emme voi taata näiden tuotteide 100 %:sta gluteenittomuutta.

Valikoimassamme ei ole ateriankorvikepatukoita. FAST FULL on reilunkokoinen välipalapatukka, sisältää aitoja raaka-aineita ja tarjoaa tasapainoisessa suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa.

Ilmoitamme aina valmistusmaan tuotteen pakkauksessa. Voit tarkastaa sen myös tuotekohtaisilta sivuilta.

Kaikki FAST-tuotteet ovat vehnättömiä.

Valikoimaamme kuuluu useita vähäsokerisia proteiinipatukoita. Löydät sopivat tuotteet valitsemalla tuotesivulla lajitteluperusteeksi “vähäsokerinen”.

Valikoimassamme on runsaasti proteiinipatukoita, joiden valmistuksessa ei ole käytetty lisättyä sokeria. Löydät sopivat tuotteet valitsemalla tuotesivulla lajitteluperusteeksi “ei lisättyä sokeria”.

Suurin osa proteiinipatukoistamme on palmuöljyttömiä.

FAST VEG sopii erityisesti vegaaniseen ruokavalioon! Se on täysin vegaaninen, suklaanmakuinen ja täysin lisäaineeton proteiinipatukka. Pääasialliset valmistusaineet ovat herneproteiini, pähkinät ja mantelit.

Valmisjuomat

Tyhjän purkin ja kierrekannen voi lajitella muovijätteeseen. Kannen sinetti tulee lajitella sekajätteeseen.

Tyhjän FAST BOOM muovipullon voi lajitella muovijätteeseen.

FAST PROTEIN SMOOTHIE ja PROTEIN SHAKE 50 -pullot ovat pantillisia ja ne voidaan viedä normaalisti pullonpalautusautomaattiin.

Tyhjän muovipullon voi myös lajitella muovijätteeseen.

Parasta ennen -päivämäärä on painettu pakkaukseen.

FAST BOOM preworkout shot sisältää beta-alaniinia. Se aiheuttaa tyypillisenä sivuvaikutuksena kihelmöivän tunteen sormenpäihin, korviin ja nenään. Tämä on normaalia ja täysin vaaratonta.

Beta-alaniini kohottaa lihasten karnitiinitasoja, mikä kohentaa suorituskykyä ja ehkäisee maitohapon muodostumista korkeatehoisen harjoittelun aikana.

FAST PROTEIN SMOOTHIE ja PROTEIN SHAKE 50 eivät sisällä lisättyä sokeria, ainoastaan valmistusaineissa luonnollisesti esiintyvän sokerin.

FAST PROTEIN SMOOTHIE on vähälaktoosinen.

FAST PROTEIN SMOOTHIE on valmistettu korkealuokkaisesta heraproteiinista. Yksi pullo sisältää 25 g heraproteiinia.

FAST BOOM preworkout shot sisältää BCAA:ta.

Yleistä

FAST-tuotteita myyvät kaikki hyvin varustetut päivittäistavarakaupat, lukuisat kuntosalit ja liikuntakeskukset, sekä useat verkkokaupat. Valikoima saattaa vaihdella jälleenmyyjittäin. Tuotteita voit ostaa Suomessa esimerkiksi:

Kaikki tuotteemme kehitetään suomalaisen asialle omistautuneen ja kokeneen innovaatiotiimin voimin. Tuotteemme sopimusvalmistetaan Euroopassa uusimpiin teknologioihin ja korkeaan laatuun keskittyneiden valmistajien toimesta. Valmistusmaan löydät tuotepakkauksesta.

Kuulemme mielellämme sinusta! Lähetä avoin hakemus osoitteeseen info@fast.fi

Valikoimamme koostuu funktionaalisista ruoka- ja juomatuotteista. Meillä on laajavalikoima erilaisia proteiinipatukoita sekä proteiinipitoisia valmisjuomia. Lisäksi valikoimastamme löytyy erityisesti treeniä ja palautumista tukevia urheiluravinnejauheita.

FAST on perustettu Suomessa 1990-luvun lopulla. Yhä tänään kaikki tuotteemme kehitetään suomalaisen asialle omistautuneen ja kokeneen innovaatiotiimin voimin.

Vuodesta 1997 FAST on edustanut aktiivista elämäntapaa sekä ravinnut urheilijoiden kunnianhimoa ja nälkää kehittyä parhaaksi mahdollisiksi paitsi lajissaan, myös ainutlaatuisuudessaan. Korkealaatuiset, hyvänmakuiset ja helppokäyttöiset FAST-tuotteet tukevat hyvinvointia ja suoriutumista. FAST on proteiinipatukoiden markkinajohtaja ja edelläkävijä erityisesti ilman lisättyä sokeria valmistetuissa patukoissa. FAST-tuotteita myyvät päivittäistavarakaupat, kuntokeskukset ja verkkokaupat Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme ja personoidaksemme käyttökokemustasi, näyttämällä mainoksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella sekä mittaamalla ja analysoimalla tietoja. Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme hyväksyt, että käytämme evästeitä, jotka on kuvattu Privacy policy: ssä.