Siirry sisältöön
Scroll

BOOM! TROPICAL

ADVANCED PRE-WORKOUT SHOT | 60 ML

Valmiiksi nautittavassa muodossa oleva korkealaatuinen treenilaturi tarjoaa nopeaa energiaa & fokusta tulevaan harjoitukseen.

  • 200 mg kofeiinia
  • beta-alaniinia
  • 2500 mg BCAA
  • 200 mg Cereboost®
  • 100 mg TheaGreen®
  • 3000 mg sitrulliinimalaatti
  • B12 vitamiinia
  • B6 vitamiinia

TEHOKAS & LAADUKAS TREENILATURI

FAST BOOM! tropical on edistyksellinen treenilaturi, jossa lisätyt haaraketjuiset aminohapot (BCAA) vähentävät harjoituksen aikaista lihasproteiinin purkua.

Cereboost®
Uudistettu FAST BOOM sisältää korkealaatuista, patentoitua Amerikan ginsengjuuriuutetta. Se on tehokas luonnon rohdoskasvi, jonka on tieteellisesti osoitettu tukevan keskeisiä älyllisiä, psykologisia ja mielialan taustalla toimivia mekanismeja. Se edistää keskittymiskykyä ja vireystilaa sekä tukee henkisiä toimintoja. 200 mg päivässä nautittuna tuottaa positiivisen vaikutuksen.

TheaGreen® (L-teaniini  60%, luonnollisesti uutettu vihreästä teestä, aminohappo L-teaniinin luonnollinen lähde.

BCAA haaraketjuisia aminohappoja: leusiinia, isoleusiinia ja valiinia suhteessa 8:1:1.

Lataudu treeniin juomalla FAST BOOM noin 30 minuuttia ennen harjoitusta.

Suositeltu vuorokausiannos 60 ml = 1 pullo.

FAST BOOM sopii vegaaniruokavalioon ja siitä on saatavilla myös marjanmakuinen makuvaihtoehto.

Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Korkea kofeiinipitoisuus (333 mg/100 ml). Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille, eikä kofeiiniherkille henkilöille. Sisältää makeutusaineita.

AINESOSAT

Vesi, sitrulliini-malaatti, instantoidut BCAA-aminohapot 8:1:1, arginiini-alfa-ketoglutaraatti, beeta-alaniini, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, omenahappo, fosforihappo), asetyyli L-karnitiini, kofeiini, Cereboost® (Amerikan ginsengjuuriuute), aromi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), L-teaniini uutettu vihreästä teestä (Camellia sinensis) Theagreen®, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi, steviasta saatavat stevioliglykosidit), väri (E120), B6-vitamiini (pyridoksiini HCL), B12-vitamiini (syanokobalamiini).

Valmistettu EU:ssa

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena.

Ravintosisältö
per 60 ml:
Sitrulliinimalaatti 3 g
BCAA 8:1: 2,5 g
- josta L-leusiinia 2 g
Arginiini AKG 2 g
Beeta-alaniini 2 g
Asetyyli L-karnitiini 500 mg
Cereboost 200 mg
Kofeiini 200 mg
Theagreen 100 mg
- josta Teaniinia 60 mg
B6-vitamiini 1,4 mg (100 %)*
B12-vitamiini 2,5 µg (100 %)*

*päivittäisestä saantisuosituksesta

Käytämme evästeitä parantaaksemme ja personoidaksemme käyttökokemustasi, näyttämällä mainoksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella sekä mittaamalla ja analysoimalla tietoja. Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme hyväksyt, että käytämme evästeitä, jotka on kuvattu Privacy policy: ssä.