Siirry sisältöön
Scroll

BOOM! TROPICAL

ADVANCED PRE-WORKOUT SHOT | 60 ML

Valmiiksi nautittavassa muodossa oleva korkealaatuinen treenilaturi tarjoaa nopeaa energiaa & fokusta tulevaan harjoitukseen.

  • 200 mg kofeiinia
  • beta-alaniinia
  • 2500 mg BCAA
  • 3000 mg kreatiinia
  • B12 vitamiinia
  • B6 vitamiinia

TEHOKAS & LAADUKAS TREENILATURI

FAST BOOM tropical on edistyksellinen treenilaturi, jossa lisätyt haaraketjuiset aminohapot (BCAA) vähentävät harjoituksen aikaista lihasproteiinin purkua. Laturiin lisätty kreatiini on nesteessä stabiilina säilyvässä mikrokapseloidussa muodossa, millä varmistetaan se, että kreatiini ei hajoa nesteeseen liukenemisen jälkeen. Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkea tehoisissa harjoituksissa. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 3 g kreatiinia.

Lataudu treeniin juomalla FAST BOOM noin 30 minuuttia ennen harjoitusta.
Suositeltu vuorokausiannos 60 ml = 1 pullo.

FAST BOOM:ista on myös marjanmakuinen makuvaihtoehto.

Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Korkea kofeiinipitoisuus (333 mg/100 ml). Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille, eikä kofeiiniherkille henkilöille. Sisältää makeutusaineita.

AINESOSAT

Vesi, kreatiinimonohydraatti (5,49 %), instantoidut BCAA-aminohapot 8:1:1, arginiini-alfa-ketoglutaraatti, beeta-alaniini, happamuudensäätöaineet (sitruuna-, fosfori- ja omenahappo), sitrulliinimalaatti, asetyyli L-karnitiini, heraproteiini-isolaatti (MAITO), kofeiini, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), L-teaniini, stabilointiaine (ksantaanikumi), aromi, maltodekstriini, makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi, stevioliglykosidit), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), B6-vitamiini, bioperiini, B12-vitamiini.

Valmistusmaa: Irlanti

Tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Ravintosisältö
per 60 ml:
Kreatiini 3 g
BCAA 8:1: 2,5 g
- josta leusiinia 2 g
Arginiini AKG 2 g
Beeta-alaniini 2 g
Sitrulliinimalaatti 1 g
Asetyyli L-karnitiini 500 mg
Kofeiini 200 mg
L-teaniini 100 mg
B6-vitamiini 1,4 mg (100 %)*
B12-vitamiini 2,5 µg (100 %)*

*päivittäisestä saantisuosituksesta

Käytämme evästeitä parantaaksemme ja personoidaksemme käyttökokemustasi, näyttämällä mainoksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella sekä mittaamalla ja analysoimalla tietoja. Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme hyväksyt, että käytämme evästeitä, jotka on kuvattu Privacy policy: ssä.