Siirry sisältöön
VEGAN
Scroll

CREATINE CREAPURE®

HIGH QUALITY CREATINE | 250 G

Markkinoiden laadukkain kreatiinijauhe parantamaan suorituskykyä kovatehoisissa, lyhytkestoisissa ja toistuvissa suorituksissa*.

  • 100 % puhdas & aito
  • vegaaninen
  • gluteeniton

AITO, PUHDAS & TEHOKAS KREATIINIJAUHE

FAST CREATINE on markkinoiden laadukkainta, aitoa saksalaista Creapure® kreatiinimonohydraattia.

Kreatiini on yksi tutkituimmista lisäravinteista. Se todistetusti parantaa suorituskykyä kovatehoisissa, lyhytkestoisissa ja toistuvissa suorituksissa* olipa lajisi fitness-urheilu, kehonrakennus, palloilulajit, uinti tai yleisurheilu.

Suositeltu vuorokausiannos 3-20 g kreatiinia (mittalusikka = 5 g). Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 3 g kreatiinia päivittäin.

Kreatiinin käyttö aloitetaan viiden päivän latausjaksolla, jonka aikana kreatiinia käytetään 20 g päivässä; 5 g aamiaisen yhteydessä, ennen harjoittelua, harjoittelun jälkeen ja päivän viimeisellä aterialla.

Latausjakson jälkeen siirrytään 5-6 viikon ylläpitojaksoon, jonka aikana kreatiinia käytetään
3-5 g päivässä. Ylläpitojaksoa seuraa 1-2 kuukauden tauko kreatiinin käytöstä. Kreatiinin vaikutus säilyy vielä useita viikkoja. *Ohjeen mukaisesti käytettynä.

Vältä runsasta kofeiinin nauttimista kreatiinikäyttöjakson aikana, siellä se saattaa heikentää kreatiinin vaikutusta.

Lue lisää aidosta Creapuresta ja sen hyödyistä: https://www.creapure.com/en/creapure/what-creapure

AINESOSAT

Kreatiinimonohydraattijauhe.

Alkuperämaa: Saksa
Valmistusmaa: Ruotsi

Ravintolisä. Tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ravintosisältö
- -
Käytämme evästeitä parantaaksemme ja personoidaksemme käyttökokemustasi, näyttämällä mainoksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella sekä mittaamalla ja analysoimalla tietoja. Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme hyväksyt, että käytämme evästeitä, jotka on kuvattu Privacy policy: ssä.