Siirry sisältöön
Scroll

Marjaisa smoothie kakku

Ihana, vaaleanpunainen unelma!

Raikas kakku arkeen & juhlaan! Valmistusaika noin 20 minuuttia.

Oh my, smoothiekakku!

POHJA:

  • 6kpl myslipatukoita (á 25g)

Vaihtoehtoisena pohjana: 150g välipalakeksejä/digestivejä + 30g kookosöljyä/margariinia

SMOOTHIEMASSA:

  • 3 banaania
  • 500g mansikoita
  • 200g mustikoita
  • 40g WHEY80 VANILLA (vanilja)
  • 500g maitorahkaa
  • 1/2dl vettä tai marjamehua
  • 10 liivatelehteä
  1. Sulata marjat, mikäli käytät pakastemarjoja
  2. Murskaa välipalapatukat blenderillä tai sauvasekoittimella, ja painele pohjamassa irtopohjavuoan pohjalle. Mikäli käytät keksejä, niin murskaa keksit ja lisää sekaan sulatettu rasva, ja painele tämä vuoan pohjalle.
  3. Laita liivatelehden likoamaan kulhossa kylmään veteen.
  4. Heitä blenderiin banaanit, marjat, maitorahka sekä heraproteiini
  5. Kiehauta vesi/mehu ja lisää liotetut ja pehmenneet liivatelehdet kuuman nesteeseen. Kaada liivateliuos smoothieseokseen ja sekoita huolella.
  6. Kaada massa pohjan päälle irtopohjavuokaan ja jätä kakku hyytymään yön yli jääkaappiin.
  7. Irrota irtopohjavuoan reunat (tarvittaessa veitsen kanssa), ja koristele kakku juuri ennen tarjoilua runsailla marjoilla ja hedelmillä. Näissä ei tarvitse nuukailla, vaan entistä parempaa makua saat tuoreilla koristeilla!

Kuinkas tuhtia tavaraa tästä tuli? Vaikka hirveästi ei ole tullut makroja tai kaloreita laskettua (syön mitä maistuu), niin ihan mielenkiinnosta tsekkailin tämän kakun ravintosisällöt, jotka paljastuivat hämmentävän ”kevyeksi”. Tsekkaapa itse:

Koko kakku: P110g, HH235g, R30g, 1780kcal
Välipala-annos isompaan nälkään (huikeat 1/5 koko kakusta): P22g, HH 50g, R6g, 355kcal

Käytämme evästeitä parantaaksemme ja personoidaksemme käyttökokemustasi, näyttämällä mainoksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella sekä mittaamalla ja analysoimalla tietoja. Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme hyväksyt, että käytämme evästeitä, jotka on kuvattu Privacy policy: ssä.