Omega3

Kalaöljykapselit

Omega-3 -rasvahapot ovat tärkeitä kaikille, myös urheilijoille niillä on monia positiivisia vaikutuksia. Kalaöljyn sisältämiä DHA-rasvahappoja tarvitaan muun muassa aivojen ja näön normaalille toiminnalle*.

Kalaöljy sisältää omega-3-sarjan rasvahapot valmiiksi pitkäketjuisessa, aktiivisessa muodossa eli EPA- ja DHA-rasvahappoina. Kasviöljyistä saatavien omega-3 -rasvahappojen täytyy ensin muuntua elimistössä aktiivisiksi EPA- ja DHA-rasvahapoiksi. Tästä syystä on hyödyllisempää saada omega-3 -rasvahapot suoraan aktiivisessa muodossa kalaöljystä/kalasta.

* hyödyllinen vaikutus saavutetaan ottamalla DHA:ta 250 mg päivässä (3 kpl FAST Omega3 -kapselia)

 

Lisätiedot
Käyttöohje1–3 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Voit myös kokeilla isompaa annostusta tarpeen mukaan, esimerkiksi laihdutuksen yhteydessä.
AinesosatKalaöljy (EPA 18 %, DHA 12 %), gelatiini, puhdistettu vesi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), luontainen E-vitamiini (d-alfatokoferoli).
Pakkauskoot120 kapselia
SäilytysHuoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.
HuomioitavaaEi suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt tai jotka käyttävät veren hyytymiseen vaikuttavaa lääkitystä.
RAVINTOLISÄIlmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Ravintosisältö
1 kapseli sisältää:Suositeltu vuorokausiannos
(1-3 kaps.) sisältää:
Kalaöljy1000 mg1000-3000 mg
- EPA180 mg180-540 mg
- DHA120 mg120-360 mg
E-vitamiini3,6 mg3,6-10,8 mg