• I'M FAST. NATURALLY.

Fast Natural. Urheiluravinnesarja täynnä luonnollista voimaa.

Puhdasta voimaa luonnosta

Natural-tuotesarja syntyi halustamme tehdä luonnollisempaa ja puhtaampaa. Karsimme tuotteista pois kaiken ylimääräisen. Jäljelle jäivät vain luonnolliset ja ennen kaikkea oleelliset ainesosat. Jokaisen Natural-tuotteen korkealuokkaiset ainesosat ovat tarkkaan harkittuja ja huolellisesti valittuja. Tärkeimpänä suomalainen heraproteiini, joka tulee suoraan pohjoisen karun kauniista maisemista. Kuusamon Juuston hera antaa tuotteille omaleimaista luonnetta. Mitä ikinä teetkään, älä pidä mukanasi ylimääräistä painolastia. Uskalla karsia.

Natural Proteiini + Jaksaminen

Natural Proteiini + Jaksaminen on suunniteltu paitsi ylläpitämään toimintakykyä myös nopeuttamaan palautumista. Kivennäisainepitoisen kookosvesijauheen lisäksi tuotteessa on suomalaista Kuusamon Juuston heraa. Makuaineet tulevat luonnosta ja makeutus Stevia-kasvista. Tarjolla kaksi herkullista makua: raakakaakao ja banaani

Osta tästä Lisätietoa tuotteesta
Fast Natural - Proteiini + jaksaminen

Natural Proteiini

Heraproteiini Kuusamosta, makuaineet luonnosta ja makeutus Steviasta. Siinä kaikki. Vain luonnollista voimaa, eikä mitään ylimääräistä. Kolme makuvaihtoehtoa: Lakritsi, raakakaakao ja banaani.

Osta tästä Lisätietoa tuotteesta
Fast Natural - Proteiini

Young Talents

Young Talents on sponsorointi-ohjelmamme, joka tukee neljää suomalaista huippu-urheililjalupausta heidän matkallaan kohti maailman huippua. Ja tukea todellakin tarvitaan, sillä matka ei ole kenellekään helppo. Vaikeita valintoja ja uhrauksia. Nousuja ja laskuja. Lukematon määrä treenejä ja kisoja. Voittoja ja pettymyksiä. Iloa ja kyyneleitä. Keskittymistä ja kaikkensa antamista. Mutta sen se vaatii, että menestyy. Sen, että uskaltaa karsia elämästään kaiken sen, mikä ei vie kohti huippua. Sen, että uskaltaa keskittyä siihen mikä on itselleen tärkeää.

Viivi Lehikoinen

Viivi Lehikoinen

EM-aitajuoksija

Syntynyt: 27.8.1999
Päälaji: 400 metrin aitajuoksu
Ennätys: 57,65 (2016)
Seura: HIFK-Friidrot
Valmentaja: Jussi Ihamäki

Mimosa Jallow

Mimosa Jallow

Olympia-uimari

Syntynyt: 17.6.1994
Seura: Kampuksen Plaani
Valmentaja: Marko Malvela
Saavutukset: Pitkän radan EM-pronssia 4 x 100 metrin sekaviestistä (Lontoo, 2016), lyhyiden selkäuintimatkojen Suomen ennätykset

Lauri Lepistö

Lauri Lepistö

MM-hiihtäjä

Syntynyt: 19.9.1996
Seura: Kouvolan Hiihtoseura
Saavutukset: Alle 20-vuotiaiden MM-pronssia 2016

Sanni Utriainen

Sanni Utriainen

Olympia-keihäänheittäjä

Syntynyt: 5.2.1991
Seura: Tampereen Pyrintö
Saavutukset: Alle 20-vuotiaiden MM-kultaa 2010. Edustanut Suomea Lontoon ja Rion olympialaisissa.
Ennätys: 63,03 (2015)