Siirry sisältöön
Scroll

Keltainen smoothie kakku

Vähän fiksumpaa herkkua

Kakku, jolla voi herkutella huoletta menemään vaikka aamupalalla, välipalana, palkkarina, iltapalana tai kakkukahveilla ja vielä santsiannoksen kanssa!

Raikasta mangon makua

Pohja:

  • 180 g (6kpl) Elovena välipalakeksejä
  • 30 g kookosöljyä

Smoothiemassa:

  • 3 purkkia mango-Pilttiä
  • 2 banaania
  • 1 purkki (n. 230g) ananasta mehuineen
  • 500 g paksua maitorahkaa
  • 1 pullo PROTEIN SMOOTHIE RASPBERRY-BLUEBERRY (mustikka-vadelmaa)
  • 10 liivatelehteä
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • (koristeluun tuoreita marjoja tai hedelmiä)
  1. Murskaa välipalakeksit hienoksi ja lisää sekaan sula kookosrasva. Painele pohjamassa irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Laita liivatteen lehdet likoamaan kylmään veteen.
  3. Surauta smoothiemassan ainekset sekaisin sauvasekoittimella tai blenderillä (lukuunottamatta liivatetta ja sitruunamehua).
  4. Kiehauta sitruunamehu ja lisää liotetut ja pehmenneet liivatelehdet kuuman sitruunamehuun. Kaada liivateliuos smoothieseokseen ja sekoita huolella.
  5. Kaada massa pohjan päälle irtopohjavuokaan ja jätä kakku hyytymään yön yli jääkaappiin.
  6. Koristele smoothiekakku halutessasi juuri ennen tarjoilua tuoreilla hedelmillä ja marjoilla. Nam!

Ravintosisältö:
Koko kakku P111, H244, R70, 2100kcal
Välipala-annos (jopa 1/5 kakusta, woohoo): P22, H48, R14, 420kcal

Käytämme evästeitä parantaaksemme ja personoidaksemme käyttökokemustasi, näyttämällä mainoksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella sekä mittaamalla ja analysoimalla tietoja. Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme hyväksyt, että käytämme evästeitä, jotka on kuvattu Privacy policy: ssä.