Siirry sisältöön
Scroll

Tasty Banoffee muffins

Ravitsevat muffinssit banaanitwistillä

Herkullinen proteiinipitoinen välipala, jonka valmistusaika noin 25 minuuttia.

Muffinssit valmistuvat ilman lisättyä sokeria

Tällä setillä valmistat yhteensä isoa 6 muffinsia. Lämmitä uuni 200ºC.

Tarvitset reseptiin:

  • 2 kypsää banaania
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 valkuaista
  • 2 FAST Banoffee-patukkaa
  • ripaus suolaa
  1. Muussaa banaanit kulhossa
  2. Lisää kaurahiutaleet, valkuaiset ja ripaus suolaa. Sekoita tasaiseksi.
  3. Pilko Banoffeet pieniksi kuutioiksi (helpompi leikata jos patukat ovat olleet hetken jääkaapissa)
  4. Kaada taikina muffinssivuokiin ja painele Banoffeen palaset taikinaan
  5. Paista uunissa 200ºC noin15-20 min, tai kun pinta on saanut ruskean värin.
    Anna jäähtyä hetki ennen syömistä!
Käytämme evästeitä parantaaksemme ja personoidaksemme käyttökokemustasi, näyttämällä mainoksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella sekä mittaamalla ja analysoimalla tietoja. Käyttämällä verkkosivustoamme ja palveluitamme hyväksyt, että käytämme evästeitä, jotka on kuvattu Privacy policy: ssä.