Neljä nuorta tähteä valittu FAST Young Talentsiin

Kategoriat , , ,

FAST Young Talents -urheilukumppanuusohjelmaan haettiin keväällä nuoria tulevaisuuden tähtiä, jotka janoavat oman lajinsa huipulle ja kansainväliseen menestykseen. Valituiksi tulivat hiihtäjä Lauri Lepistö, aitajuoksija Viivi Lehikoinen, uimari Mimosa Jallow ja keihäänheittäjä Sanni Utriainen

‒ Valinta upeiden ja lupaavien 250 urheilijanuoren joukosta oli erittäin vaikea. Hakijat edustivat peräti 62 eri lajia, mikä kuvastaa nykyurheilun moninaisuutta. Nuorten urheilijoiden tukemiselle on selkeä tarve, ja olemme ylpeinä mukana tukemassa heitä ja suomalaista tulevaisuuden huippu-urheilua, toteaa toimitusjohtaja Robert Savikko Func Food Finland Oy:stä.

 

Yhteishenkeä, ravintovalmennusta ja rahallista tukea

Nuoret saavat taloudellisen tuen lisäksi kokonaisvaltaista valmennusta – ravintovalmennusta sekä henkistä valmennusta eri asiantuntijoista koostuvalta tiimiltä. Nuorten mentoriksi on lupautunut ampujahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen. 

Valmennuksen lisäksi nuorille annetaan konkreettista tukea harjoitus-, leiri- ja matkakuluihin. He saavat myös opastusta ravintoasioissa ja laadukkaita FASTin urheilulisäravinteita oman harjoittelunsa tueksi.

 

Urheilijoiden mietteitä ja kehittymistä voi seurata FAST Young Talentsin verkkosivuilta www.youngtalents.fi

Kommentointi on suljettu.