FAST Young Talents on uuden sukupolven sponsorointiohjelma – haku alkaa 15.4. HAE MUKAAN!

Kategoriat , ,

Oletko sinä seuraava suomalaisen urheilutaivaan tähti?

Haku FAST Young Talents -ohjelmaan on käynnistynyt ja hakuaikaa on 8.5. asti. Tarkista hakukriteerit ja hae mukaan Suomen parhaaseen tiimiin!

FAST Young Talents on tarkoitettu 16–24 vuotiaille nuorille tulevaisuuden urheilijalupauksille, jotka tähtäävät urheilu-urallaan oman lajinsa huipulle ja kansainväliseen menestykseen. FAST Young Talents on FASTin oma, vahva ja lajirajat rikkova kaveriporukka, jossa sana on vapaa. Tiimissä toisista pidetään huolta, vaihdetaan tietoa, kuulumisia ja kokemuksia sekä pidetään hauskaa.

FAST Young Talents on yhteistyöohjelma, joka tarjoaa urheilijoilleen tukea kaikilla osa-alueilla. Tiimin jäseniä tuetaan heidän matkallaan kohti maailman huippua mm. kattamalla harjoitus-, leiri- ja matkakuluja, tarjoamalla henkistä tukea, opastamalla ravintoasioissa sekä antamalla tiimin urheilijoille nykypäivän vaatimusten mukaista mediakoulutusta, laadukkaita urheiluravinteita unohtamatta.

Fast Young Talents –ohjelmaan valitaan vuoden 2016 aikana kaiken kaikkiaan neljä urheilijaa hakemusten ja niiden pohjalta tehdyn arvioinnin perusteella. Valittavien urheilijoiden tulee täyttää ennakkoon määritellyt valintakriteerit, sekä olla valmiita sitoutumaan ohjelman toteutukseen täysimääräisesti.

Ohjelmaan valittu nuori urheilijalupaus saa vuositasolla noin 10 000 euron arvoisen tukipaketin. Yhteistyö on kokonaisvaltaista, vastuullista ja vastikkeellista. Kahden vuoden (1+1) sopimus sisältää molemminpuolisen option jatkosta, ja ensimmäisen vuoden jälkeen tarkistetaan, miten yhteistyö on sujunut puolin ja toisin.

Oletko sinä seuraava suomalainen urheilutaivaan tähti? Jos täytät valintakriteerit, hae mukaan FAST Young Talents -ohjelmaan:

 1. Olet 16–24-vuotias suomalainen urheilijalupaus.
 2. Jaat yhteiset arvot FAST-brändin kanssa.
 3. Sinulla on aito kiinnostus FAST-brändiä ja sen tuotteita kohtaan.
 4. Uskot, että FASTin tuotteet voivat omalta osaltaan auttaa sinua saavuttamaan asettamasi tavoitteet.
 5. Sinulla on mahdollisuudet kansainväliseen menestykseen omassa lajissasi.
 6. Olet sitoutunut harjoitteluun, kilpailemiseen ja kovaan työntekoon.
 7. Ymmärrät mitä tarkoittaa nykyaikainen, vastikkeellinen kumppanuus; aitoutta, sitoutuneisuutta, kunnioitusta, luottamusta, rehellisyyttä ja avoimuutta.
 8. Olet käytökseltäsi avoin ja positiivinen sekä osaat huomioida oman roolisi esikuvana tulevaisuuden nuorille.
 9. Ymmärrät roolisi FAST-brändin sanansaattajana.
 10. Olet sitoutunut dopingin vastaiseen työhön, ja noudatat Suomen Antidoping -toimikunnan säännöstöä, sekä oman lajiliittosi antidoping-ohjelmaa.
 11. Olet taitava ja sitoutunut sosiaalisen median käyttäjä.

 

Täytä lomake ja hae mukaan!

Haku on päättynyt

Lisätietoja:
Johannes Leivo, Brand Manager, FAST, 050 414 6330, johannes.leivo@funcfood.com
Jussi Sirén, Republic of Communications Oy, 0400 228 000, jussi.siren@republic.fi

Yksi kommentti

 1. […] FAST Young Talents on uuden sukupolven sponsorointiohjelma – haku alkaa 15.4. HAE MUKAAN! […]

Kommentointi on suljettu.