HERA80

Suomalainen heraproteiini

 

HERA80 on laadukkaasta kotimaisesta maidosta valmistettu heraproteiinijauhe urheilijoille ja kuntoilijoille. Tutkimuksissa on osoitettu proteiinin nopeuttavan lihasten palautumista kovista urheilusuorituksista kuten esimerkiksi voimaharjoituksista ja kamppailulajeista. HERA80 sisältää korkeat pitoisuudet tärkeitä BCAA-aminohappoja ja glutamiinia. Nykyaikaisen ultrasuodatusmenetelmän ansiosta myös heraproteiinin mikrofraktiot ovat jauheessa säilyneet aktiivisessa muodossa.

Kenelle?

HERA80 sopii erinomaisesti proteiinitäydennykseen niin nuorille kuin vanhoille, kuntoilijoille kuin urheilijoille.

Milloin ja miten voin käyttää HERA80-jauhetta?

HERA80 soveltuu erityisen hyvin proteiinilisäksi esimerkiksi aamulla sekä ennen harjoitusta/sen jälkeen, jolloin proteiinin nopea imeytyminen on toivottavaa. HERA80 liukenee erittäin helposti kaikkiin nesteisiin ja maistuu hyvältä. Voit sekoittaa sitä myös smoothieen, puuroon tai jogurttiin lisäämään ruokavalion proteiinipitoisuutta.

Hyvä Hera80:n ystävä.

Olemme parhaillaan vaihtamassa HERA80:n raaka-ainetta kotimaiseksi. Tämä kotimainen heraproteiini on hienojakoisempaa, paremman makuista, sileämpää, mutta hieman vaahtoampaa. Vastoin yleistä uskomusta, heraproteiinin vaahtoaminen ei kerro sen heikosta laadusta, päinvastoin. Muut ominaisuudet, ja kotimaisuus ennen kaikkea, ovat meille tärkeimpiä arvoja heraproteiinin toimittajaa valittaessa.

Maut
Mansikka
Suklaa
Minttusuklaa
Mustikka-vanilja
Cookies & Cream
Maustamaton
Vanilja
Mustikka-vanilja
Suklaa
Lisätiedot
KäyttötarkoitusLisäproteiiniksi.
KäyttöohjeYksi mitallinen (25 g) jauhetta / yksi annospussi sekoitetaan 2–4 dl:aan vettä, mehua tai maitoa 1–3 kertaa päivässä. Tuote on vähälaktoosinen ohjeen mukaan veteen sekoitettuna: laktoosia alle 1,0 g/100 ml. 600 g:n pakkauksessa 24 annosta.
AinesosatMaustamaton: Heraproteiinikonsentraatti (maito), emulgointiaine (soijalesitiini).

Mansikka: Heraproteiinikonsentraatti (maito), aromi, emulgointiaine (soijalesitiini), väri (punajuuri), makeutusaine (sukraloosi), fruktoosi.

Suklaa: Heraproteiinikonsentraatti (maito), vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), aromi, makeutusaine (sukraloosi), fruktoosi.

Minttusuklaa: Heraproteiinikonsentraatti (maito), vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), aromi, makeutusaine (sukraloosi), fruktoosi.

Vanilja: Heraproteiinikonsentraatti (maito), emulgointiaine (soijalesitiini), aromi, makeutusaine (sukraloosi), fruktoosi.

Mustikka-vanilja: Heraproteiinikonsentraatti (maito), emulgointiaine (soijalesitiini), aromit, värit (punajuuriväri, antosyaanit), makeutusaine (sukraloosi), fruktoosi.

Cookies&cream: Heraproteiinikonsentraatti (maito), emulgointiaine (soijalesitiini), aromit, makeutusaine (sukraloosi), fruktoosi.
PakkauskootAnnospussi 25 g, purkki 600 g
SäilytysHuoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.
Tämä tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintosisältö
Yksi annos (25 g) sisältää:100 g jauhetta sisältää:
Energia404-412 kJ
96-98 kcal
1620-1730 kJ
384-410 kcal
Rasva2,0-2,2 g8,1-8,6 g
- josta tyydyttynyttä1,5 g
5,9-6,2 g
Hiilihydraatit0,8-1,7 g3,2-6,8 g
- josta sokereita0,8-1,2 g3,2-4,7 g
Proteiini18-20 g
70-79 g
Suolaa0,03-0,1 g0,14-0,4 g
Laktoosi0,7 g
2,6-3,0 g