Triathlonhaaste ylitti 1000 rekisteröityneen käyttäjän rajan

Kategoriat , ,

FAST SPORTS NUTRITIONIN huhtikuussa lanseeraama Triathlonhaaste on kerännyt jo yli 1000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Kaikille triathlonista kiinnostuneille suunnattu valmentautumisohjelma on kerännyt mielenkiintoa niin harrastajien kuin aktiivikilpailijoidenkin joukossa.

Triathlonhaaste.fi on täysin uudenlainen ja täysin ilmainen valmennuskonsepti triathlonin ystäville Suomessa. Triathlonhaasteessa rekisteröitynyt jäsen saa harjoitusohjelman 12 viikoksi ja se tähtää itse valitsemansa triathlonin puolimatkan tapahtuman suorittamiseen. Sivuilla löytyy harjoitusohjelman lisäksi seikkaperäiset ohjeet niin juoksun, pyöräilyn, kuin uinninkin harjoitteluun. Lisäksi saat hyviä vinkkejä esimerkiksi lihashuoltoon ja ravintopuolelle, kuten ruokavalioosi. Sivuilta löytyy opastus triathlonharjoitteluun sekä videoina että kirjallisina ohjeina pdf-muodossa.

Jos aiot kilpailla triathlonissa tulevaisuudessa tai olet kiinnostunut triathlonharjoittelusta, tulee sinun ainoastaan mennä osoitteeseen www.triathlonhaaste.fi ja rekisteröityä ilmaiseksi. Ota haaste vastaan!

Kommentointi on suljettu.