TRIATHLONHAASTE – 12 viikon ilmainen valmentautumisohjelma triathlonkilpailuun tähtääville

Kategoriat , ,

FAST SPORTS NUTRITION tarjoaa kesälle 2012 ilmaisen Triathlonhaasteen. Nyt sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi huipputason triathlonin valmennustieto. Triathlonhaaste sisältää harjoitus- ja ruokavalio-ohjelman 12 viikon ajalle. Haaste on ilmainen ja se on suunniteltu kesällä 2012 puolimatkan triathloniin tähtääville urheilijoille ja kuntoilijoille. Ohjelmat on mitoitettu kolmelle eritasoiselle ryhmälle, niin että kaikki aloittelijoista pro-tason triathleetteihin löytävät itselleen sopivan harjoitusohjelman.

Valmennuksesta vastaavat kuusinkertainen Havaijin Ironman kilpailija Tom Söderdahl sekä viime kesän triathlonin EM-hopeamitalisti Jarmo Hast. Herroilla on yhteensä yli 40 vuoden kokemus triathlonkilpailuista ja he ovat valmentaneet lukuisia triathlonurheilijoita ja -kuntoilijoita viime vuosien aikana.

Ammattilaistason valmentajat ovat laatineet harjoitusohjelmat erilaisen lähtötason omaaville harrastajille. Riippumatta siitä oletko aloitteleva harrastaja vai huipputason kilpailija, löydät itsellesi sopivan ohjelman. Pyöräilyn, juoksun sekä uinnin harjoitusohjelmien lisäksi saat käyttöösi triathloniin suunnitellut lihaskuntoharjoitteet sekä tekniikkavinkit. Rekisteröidyttyäsi haasteeseen saat lisäksi käyttöösi tekniikkavideot ja viikoittaisen video opastuksen harjoitusviikolle.

Triathlonhaaste on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä ammattimaiseen valmennukseen ilmaiseksi. Jos tavoitteenasi on ensi kesänä suoriutua elämäsi ensimmäisestä puolenmatkan triathlonista tai haluat tehdä oman ennätysaikasi, sinun tulee ainoastaan mennä osoitteeseen triathlonhaaste.fi ja rekisteröityä haasteeseen mukaan.

WORK WITH THE BEST!

www.triathlonhaaste.fi

Kommentointi on suljettu.