KouFit kokee pian päivänvalonsa!

Kategoriat ,

Tämän tytön kesä on ollut aikas kiireinen. Kuten moni jo varmaan tietääkin, olen järkkäillyt KouFit -nimistä hyväntekeväisyystapahtumaa. Maaliskuun lopulta asti olen tehnyt töitä tapahtuman tiimoilla ja työtunteja on kertynyt mukavasti!

Kyseessä on aivan mieletön päivä! Yritykset ovat lähteneet upeasti mukaan tukemaan hyvää asiaa, eikä suotta! Varmasti saavat rahoilleen vastinetta! Ja mikä tärkeintä: hyvän mielen tukiessaan lasten ja nuorten liikuntaa!

Tapahtuman tuotto ohjataan Kymenlaakson Liikunta ry:n lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen. Tapahtumasta saaduilla tuotoilla järjestetään Tervetuloa ohjaajaksi –koulutus, joka on osallistujille ilmainen. Koulutus on suunnattu kaikille junioriliikunnasta kiinnostuneille.

KouFitissä löytyy puuhaa aina perheen pienimmistä vanhimpiin! Ohjelmassa on nimittäin puistojumppia ja zumbaa, Inbody kehonkoostumusmittausta, leikkimielisiä kisailuja, jossa jokaiselle osallistujalle yllätyspalkinto, treeni- ja ravintoneuvontaa ex-pikajuoksija Markus Pöyhösen ja bodyfitness –kilpailija Johanna Koskisen huomassa, jalkapallo- sekä pesäpallokoulut, joissa huippuohjaajat Mypasta ja KPL:stä!

Perheen pienimmätkin voivat osallistua tapahtumaan, sillä KouFitissä on koko päivän ilmainen lapsiparkki ja pomppulinna!

KouFitissä voit myös tulla testaamaan jääkiekkoilijan taitojasi! Paikalla KooKoon pelaajia lätkälämäri pisteellä, jossa pääpalkintona 175 €:n arvoinen lahjakortti Fast Motorsille hohtominigolf-illan merkeissä.

KouFit järjestetään Kouvolan Urheilupuiston alueella 6.8. Paikalle on helppo osata ja parkkitilaakin löytyy runsaasti. Kannattaa siis ehdottomasti tulla kauempaakin viettämään energistä liikuntapäivää ja samalla tukemaan hyvää asiaa!

Apulannan Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki ovat valitettavasti estyneet saapumasta paikalle muuttuneiden keikka kuvioidensa vuoksi. Herrat kumminkin muistavat fanejaan KouFit-biisillä, joka kuullaan ensi soitossa tapahtumassa!

Lisätietoja ja tarkka aikataulu löytyy osoitteesta www.koufit.info

Rakkain terkuin:
Fitnessmallinne
Jansku

Kommentointi on suljettu.